Silver Snipers laddar inför onlinespelsturneringen Dreamhack

Att e-sport är stort kan inte ha undgått någon. Nu vill datortillverkaren Lenovo även engagera äldre målgrupper och startar därför e-sportlaget Silver Snipers med svenska seniorer. Vi på Dagensanalys.se hejar självklart på Silver Snipers.
I slutet av artikeln kan du se ett videoklipp med Silver Snipers under sin träning.
Silver Snipers är världens första seniora CS-lag och kommer att tävla mot två andra lag i Dreamhack 2017.
– Sedan vi lanserade vår gamingserie Lenovo Legion har vi sett ett enormt intresse från gamers på alla nivåer. Vi ser även att det finns gamers i alla åldrar och att det finns ett ökat engagemang bland seniorer. Där vill vi givetvis vara med och hjälpa till och få dem att bli en del av vårt gamingcommunity. Gaming är ju trots allt för alla oavsett ålder, säger Martin Sterner, nordisk chef för konsumentprodukter på Lenovos PC-avdelning i ett pressmeddelande.
Laget kommer att coachas av Counter Strike-veteranen Tommy Ingemarsson.
– Det är oerhört kul att få coacha Silver Snipers i Counter Strike, säger Tommy ”Potti” Ingemarsson. Det skiljer sig från mina andra coachinguppdrag och det ska bli spännande att coacha personer som aldrig spelat förut och följa deras resa fram till Dreamhack där de ska utmana eliten, kommenterar Tommy Ingemarsson.
Dreamhack arrangeras i Jönköping 1-4 december. Här kan du läsa mer om Silver Snipers.

Silver Snipers

Träningen är i full gång för världens första seniora CS-lag. Utmana dem på Dreamhack 2017! http://lnv.gy/2hBFN6t #SilverSnipers

Gepostet von Lenovo Sverige am Dienstag, 14. November 2017