SEMrush anordnar 2020 Nordic Search Awards

För andra året i rad anordnas SEMrush Nordic Search Awards, där de bästa marknadsföringskampanjerna och de vassaste marknadsföringsteamen ska koras.

Efter förra årets Nordic Awards vill man på SEMrush återigen belöna de bästa marknadsföringskampanjerna och de vassaste marknadsföringsteamen som har uppnått tillväxt och ökat sina intäkter.

SEMrush Nordic Search Awards presenteras av branschledare vid en galamiddag i Stockholms stadshus den 13 maj 2020. ”Företag som har gjort betydande förbättringar inom sin onlinenärvaro i Norden under de senaste 12 månaderna är välkomna att delta”.

”Den nordiska marknadsföringscommunityn producerar fantastiskt innehåll och levererar ett förträffligt arbete, vilket förra årets Nordic Awards vittnade om. Det är vår uppgift att belysa det. Det var otroligt roligt att bevittna den höga nivå som fanns hos de individer och företag som samlades för att fira branschen på förra årets Nordic Awards och vi hoppas alla kände sig som Nobelpristagare”, säger Olga Andrienko, ansvarig för Global Marketing på SEMrush.

Juryn består av många ledande befattningshavare inom marknadsföring, reklam, digitalt och sök – från IKEA, Booking.com, Bauhaus, Essity, Nordnet Bank. En av jurymedlemmarna är dessutom ingen mindre än Dagens Analys egen Mattias Strandberg!

Finalisterna och vinnarna utses efter en urvalsprocess i två steg, inklusive en förbedömning för att välja ut finalisterna och ett jurymöte där alla anmälda bidrag diskuteras och utvärderas i detalj för att man ska kunna utse de vinnande bidragen.

Viktiga datum för Search Awards:
• Deadline för första anmälan – 10 mars 2020
• Urvalsprocessen påbörjas – 14 april 2020
• Finalisterna tillkännages – 15 april 2020
• Prisceremoni – 13 maj 2020

Du kan hämta anmälningsblanketten här!