Se hur du kan spela Minecraft med HoloLens

Microsoft har utvecklat ett par glasögon som skapar en virtuell värld runt dig. Du kan interagera med världen genom glasögonen. Den här uppfinningen kan komma att förändra hela spelplanen för hur vi interagerar.

Vad alla marknadsförare, annonsörer och varumärkesägare borde ställa för fråga är: Hur ska man kunna interagera med mitt varumärke? För det här är på riktigt och det kommer att förändra allt.

Läs också: Ny video visar hur vi ska använda Microsoft Hololens

Här är ett exempel med Minecraft där du kan se spelet i olika vyer med hjälp av glasögonen. Det hela är helt otroligt och ger oss en mycket bra inblick i framtiden. Interaktivitet som vi känner till idag är på väg att helt förändras.

Microsoft planerar att förändra hur vi använder datorer. Genom att skapa en skärm som kan visa upp holografiska bilder ska vi kunna gå in i datorvärlden och samtidigt behålla den riktiga världen runtomkring oss. Hatten av till Microsoft som äntligen gjort något riktigt coolt!

Holografi är en avancerad form av fotografi där man kan se objekt tredimensionellt, så kallade hologram. Holografitekniken kan också användas optiskt för att lagra information.

Hårdvaran är en integrerad “hologramdator” i headsetformat och kräver varkenkoppling till dator eller telefon. HoloLens kommer att släppas “under Windows 10:s livstid”.

Här är den officiella hemsidan för Microsoft HoloLens. Spana in den och låt dig häpnas över vad som kommer bakom nästa hörn.