Samsung Norden och Zlatan inleder långsiktigt samarbete

Samsung Norden knyter till sig Zlatan Ibrahimović som ambassadör i ett flerårigt samarbete. Under konceptet ”What’s next?” kommer Zlatan att utmana och testa Samsungs produkter på helt nya sätt.

Samsungs vision är att “bryta barriärer med hjälp av teknik och få människor att göra saker som de aldrig tidigare trott varit möjliga”. Både Samsung och Zlatan är övertygade om att nyckeln till framgång ligger i att våga utforska nya sätt att göra saker på. Därför inleder nu Samsung Norden ett flerårigt samarbete med Zlatan på den nordiska marknaden. Hans uppdrag blir att utmana, testa och visa upp Samsungs produkter på helt nya sätt.

– Samsung älskar att utmana vad som är möjligt att göra med hjälp av teknik. Vi får ständigt frågan vad som blir nästa stora innovation. För oss finns det få personer som förkroppsligar ordet innovation som just Zlatan. Både på och utanför planen har han gjort saker som vi aldrig sett någon göra förut. Dessutom är han, precis som Samsung, van att få frågan ”Vad blir nästa grej?”. Vi är spända på att se vad som händer när innovatören Zlatan utmanar och använder vår teknik på helt nya sätt, säger Eva Carrero, Corporate Marketing Director på Samsung i Norden.

– Jag är ett stort fan av Samsung och den innovation de gör. De får det omöjliga att bli möjligt. Personligen är jag ett teknikfreak. Jag vill ha all den senaste tekniken. Som tur är jobbar jag ju nu med vad jag anser vara världens bästa teknikföretag så jag är i goda händer, säger Zlatan Ibrahimović.

Genom konceptet “What’s next?” vill Samsung Norden och Zlatan inspirera människor att tänka framåt och utmana hur de gör saker idag. Inom samarbetet kommer Zlatan att testa, utmana och visa upp Samsungs produkter på ett nytänkande sätt.

– För mig är teknik framtiden. Jag ser inga begränsningar för teknikutvecklingen på samma sätt som jag inte ser några begränsningar för mig själv. Både jag och Samsung utmanar hur saker görs och tillsammans kommer vi få möjligheten att inspirera människor till att tänka på framtiden och utmana sig själva, säger Zlatan Ibrahimović.

Samarbetet inleds under våren 2018 och kommer att löpa under flera år framåt. Mer information om “What’s next” finns på http://www.samsung.com/se/zlatan/