Salesforce vill göra det enklare att arbeta med Channel Sales

Salesforce har nyligen lanserat en ny version av företagets Sales Cloud-lösning Partner Relationship Management (PRM). Lanseringen innebär ett flertal nyheter för både dig och dina samarbetspartners.

Det lönar sig att behandla samarbetspartners som en del av din organisation, inte minst genom att ge dem dem samma verktyg och information som dina interna säljteam, anser Salesforce.

Salesforce Partner Relationship Management (PRM) har därför utformats för att göra det snabbare och enklare för leverantörer att kommunicera med samarbetspartners.

Einstein Analytics for Partners

De intelligenta insikterna som du får genom Einstein Analytics for Partners bygger på artificiell intelligens och ger råd till både dig och dina partners.

Self-Service Reports

I vanliga fall brukar rapporter som skickas ut till berörda partners vara statiska och inte erbjuda någon möjlighet att utforska eller segmentera data. Self-Service Reports gör det möjligt att redigera och skräddarsy rapporter efter verksamhetens behov.

Quip for Salesforce

Ger utomstående insikt i dina årliga affärsplaner och KPI:er för att driva tillväxt och ditt företag framåt. Alltid med CRM-koppling.