Så här tycker andra om vår onlineutbildning i digital marknadsföring

Här är kommenterar från vår första kull som genomfört onlineutbildningen i Digital Marknadsföring.

Om du också vill gå den här onlineutbildningen ska du klicka här. 

Jag tyckte denna kurs är riktigt bra för man får ta den i sitt eget tempo, kursunderlaget är lätt att förstå och den är marknadsmässigt utformad har jag förstått av andra i branschen. Med denna i min portfölj får jag en väldigt snabb väg in i digital marknadsföring på dagens marknad. Detta har gett mig en djupare förståelse i hur man jobbar med digital marknadsföring, strategiskt och taktiskt.

//Jonatan

Fick tips av en vän som jobbar på en digital marknadsföringsbyrå att läsa denna kurs. Jag ångrar mig inte, den har vart super! Idag ser jag på sociala medier och digital reklam med helt andra ögon. Hur mycket arbete och kunskap som ligger bakom, det är viktigt för mig att förstå när jag ska välja kanal åt mitt företag som jag jobbar på. Fantastiskt var också att mitt företag tyckte den var så pass bra att de betalade utbildningen!

//Richard

Jobbar idag med försäljning inom marknadsföring och har använt denna kurs för att få en djupare och bredare förståelse på vad man kan göra med digital marknadsföring. Istället för att tidigare fått det berättat för mig vad SEO och SEM är för något så är det oftast jag som håller låda om vad det FAKTISKT är, vilket höjer mig själv och mitt självförtroende i möten med kund och arbetsgivare.

//Carl

Vill du också genomför utbildningen? Då ska du klicka här för att läsa mer.