Så här ska Bonnier News tjäna pengar på nätet

Bonnier News Lifestyles senaste projekt Happy Green är en e-handelssajt för hälsoprodukter. “Det är en del i vår satsning på nya digitala tjänster”, säger Anna-Clara Welander, chef för Bonnier News Lifestyle, i ett pressmeddelande
I den nya e-handelsbutiken Happy Green ska Bonnier News sälja ekologiska skönhetsprodukter och tjänster. Butiken kommer dessutom innehålla välkända märken inom hälsa, hudvård, kosttillskott och träningsprodukter. Enligt ägaren är den tilltänkta målgruppen kvinnor.
Torulf Rosvall blir vd för Happy Green och Jimi Rasmusson marknadschef. Båda har jobbat på grossistföretaget HKC (Hälsakostcentralen) och CDON.com.
“Vi ser två mönster som gör vår position intressant de kommande åren. Dels den växande medvetenheten för hälsosamma livsstilar. Samtidigt växer e-handeln i Sverige med cirka 16 procent per år”, säger Torulf Rosvall, nytillträdd VD för Happy Green
“Det var viktigt för oss att hitta rätt personer med kompetens som vi själva ännu inte fullt ut har”, säger Anna–Clara Welander i en kommentar.
På bild: Jimi Rasmusson och Torulf Rosvall