Så här lockar Airbnb till sig affärsresenärerna

Om du är ute på affärsresa känns det alltid lite enklare att boka ett hotellrum. Det ska nu Airbnb ändra på med ett helt nytt filter.
I sin sökfunktion för boende har Airbnb helt enkelt lagt till ett filter för affärsresenärer. När du aktiverar filtret får du upp på skärmen alla boenden i ditt valda geografiska område som är anpassade just för dig som reser i jobbet. Airbnb kallar detta val för “Business Travel Ready“.

Att boka boende med Airbnb är fantastiskt enkelt, säkert, bra och intressant. Jag har själv gjort det flera gånger och kan verkligen varmt rekommendera tjänsten. Det är som när du upptäcket Uber för första gången och du tänkte .. hmmmm .. varför har jag inte gjort det här tidigare. I den här podden pratar vi om flera tips för dig som reser ofta.

För att ett boende ska klassas som “Business Travel Ready” så ska det ha höghastighets Wi-Fi, ett skrivbord, toalettartiklar, 24-timmars self check-in samt minst fem stjärnor i 60 procent av all feedback.
För att kunna använda funktionen måste du registrerar e-postadressen du använder på jobbet när du skapar ditt konto. Har du redan ett konto måste du lägga till det.