Så här lång tid tar det att sträckkolla på din favoritserie

CupoNation har undersökt hu lång tid det tar att sträckkolla på 30 serier inom olika genrer från 90-talet, när serier som The Sopranos och Vita Huset började sändas, fram till den guldålder vi befinner oss i idag. Hur lång tid tar det att sträckkolla på din favoritserie?
Längden på serierna gäller när du ser dem nonstop utan att pausa och längden har beräknats genom att gå igenom alla avsnitt och säsonger på IMDB. Bland annat kommer följande information fram:
Bland de undersökta serierna tar det längst tid att se C.S.I. – hela 11 dagar. Därefter kommer Supernatural, som tar 8.4 dagar att se, följt av Arkiv X med en längd på 6.6 dagar.
Den berömda och klassiska sitcomen Vänner, som varade i tio år, kanske inte tar så lång tid att se som man tror. Att sträckkolla samtliga tio säsonger tar 3.6 dagar. Seinfeld befinner sig även i mitten av listan med en längd på 2.9 dagar.
The Walking Dead och Game of Thrones, två av de mest populära serierna för tillfället, tar 3.1 respektive 2.3 dagar att ta sig igenom.
För att sträckkolla de första fyra säsongerna av House of Cards behöver du lägga ner 1.8 dagar. Som du kan se har vi även tagit med succéserien Skam, som är relativt ny, då den belyser den nya formen av binge-watching.
Här kan du ta del av hela undersökningen och samtliga 30 serier