Runt hörnet väntar en värld av virtuell porr

Sex på internet är lika gammalt som internet. Några av de största sajterna i början av internet var just porrsajter som free6.com. Med virtuell verklighet runt hörnet kommer porren att kliva in i en ny produktcykel där konsumenten får interagera med stjärnor, grannar och ihopkokade sexdrömmar på Mount Everest.

Du lägger dig på sängen med din headset från Oculus Rift på huvudet. I menyn som du ser framför dig väljer du att ha virtuell sex med grannen som ovetande ligger i ditt bibliotek. Du tog en bild i smyg av hen när ni träffades sist. Bilden skickade du in till avatarföretaget som skickade tillbaka en karaktär baserat på bilden och din beskrivning.

Läs också: Min flickvän är en chatbot från Microsoft

Ovan låter som fiction men är snart en verklighet, en virtuell verklighet, där allt är möjligt. Du kan välja avatarprofil, plats, tid, scenario storlek eller vad som helst som kittlar din fantasi.

Redan idag arbetar sexindustrin med sina egna produktioner av virtuell sex och det tillhörande sexleksaker som är synkroniserade till det du tittar på. Att känna, vara med och ha kontroll över är något vi kommer att dela upp i kategorier som IRL (på riktigt) eller VR (virtuellt).

Här nedan är ett avsnitt från Vice som djupdykt i industrin. Notera att avsnittet är över 1 år gammalt, det händer mycket på ett helt år inom digitalt.

Klicka här om ovan länk inte fungerar.

Här kan du se reaktioner från personer som provar virtuell porr:

Klicka här om ovan länk inte fungerar.