"Roligt att kunna göra ett av världens största sociala nätverk tillgängligt för våra Smart tv-användare"

Facebooks nya video-app för tv blir tillgänglig på Samsung Smart tv inom kort. I den här artikeln kan du läsa om hur appen fungerar.
– Det är roligt att kunna göra ett av världens största sociala nätverk tillgängligt för våra Smart tv-användare. Hur vi konsumerar underhållning utvecklas ständigt, vilket också förändrar vilken roll tv:n har i hemmet. Vi strävar alltid efter att vara i framkant och vill erbjuda våra kunder det senaste inom smarta och innovativa lösningar. Med lanseringen visar vi även hur värdet och nyttan med Samsung Smart TV växer, säger Sangsook Han, Vice President of the Visual Display Business, Samsung Electronics.
Facebooks Video-app för tv är ett nytt sätt att se på Facebookvideor. Genom appen kan användare se klipp som delats av deras vänner eller sidor de följer, de mest populära livevideorna från hela världen och rekommenderade videos baserat på intressen. För att få tillgång till appen på 2017 modeller krävs inloggning på ett Samsung Smart Hub-konto och nedladdning av applikationen. Därefter loggar användare in på sitt Facebook-konto via tv:n och kan sedan börja se och upptäcka nytt innehåll.