Roligaste “shoppade” bilderna 2015

Det är bara skälvande dagar kvar av 2015, och vad passar då bättre än lite roliga bilder? Kolla in vad någon beväpnad med Photoshop, internet och lite för mycket fantasi kan sätta ihop för att skapa en viral stormvind av delningar.

Det är trendsidan Mashable som samlat ihop 2015 års knasigaste/roligaste photoshoppade bilder. Det är utan tvekan ett bevis på att man kan ha för mycket fritid. Eller för lite. Eller att internet är helt knäppt. Det är i alla fall kul! Nedan kan du se några av undertecknads favoriter.

Läs mer: De 20 mest delade reklamfilmerna 2015 toppas av djur och vänskap – spana in listan här!

superondaflickan

Den onda flickan har ränt runt webben ett antal gånger. Flickan som håller i en uggla ser ut planera ett kommande världsherravälde när hon väl växt upp. Vi väntar med bävan. Hon kommer dessutom att bli den nya frihetsgudinnan, som synes.

killensompetarpåeiifeltornet

Jag vill också peta på Eiffeltornet med min superlånga arm. Den här killen kan visst det. Ser hur verkligt ut som helst, faktiskt.

Kaynewestdotterphoto

Kayne Wests huvud på hans dotter kropp. Genialiskt.

cageofthrones

Cage of Thrones. Cagebilder blir aldrig gamla. Aldrig.

Vill du ser mer från listan så finns den här. Eller varför inte göra egna? Alla älskar roliga bilder. Och på en seriös not – det är talande hur viktigt det är att känna av internethumor för att framgångsrikt skapa en viral kampanj.