Regina går till Halebop

Regina Donato Dahlström tillträder rollen som chef för mobiloperatören Halebop den 1 mars, 2016. Regina kommer närmast från en roll som chef för Telias molnbaserade företagslösningar och har en lång erfarenhet från telekombranschen.

Regina har bland annat varit ansvarig för Telias internationella IP-nät, varit chef för mobila kundtjänsten på Telia samt produktionsansvarig för Telias mobila tjänster och nät i Norden och Baltikum.

– Det känns verkligen roligt att Regina Donato Dahlström nu går in som chef för Halebop. Regina är helt rätt person för denna roll, och kommer att med sin energi, kreativitet och sitt kommersiella driv ta Halebop vidare till nästa steg. Regina är en erfaren och visionär ledare, vilket är viktigt när hon tillsammans med teamet ska stärka Halebops position på marknaden. Regina kommer att ingå i ledningsgruppen för konsumentaffären och kommer bidra starkt till vårt förändringsarbete, säger Jonas Hasselberg, chef för konsumentaffären på Telia.

– Jag ser fram emot att tillsammans med teamet bygga vidare på det fantastiska varumärke som Halebop är i dag och formera våra styrkor så att vi kan ta marknadsandelar på den svenska mobilmarknaden, säger Regina Donato Dahlström, tillträdande chef för Halebop.