Reform Act startar dansk byrå

Svenska kampanjbyrån Reform Act expanderar nu och startar byrå i Danmark. Reform Act Denmark ska jobba med digitala engagemangsdrivna kampanjer för danska intresseorganisationer.
Tillsammans med danska strategibyrån Deltager Denmark startas nu Reform Act Denmark.
Deltager Denmark arbetar med idéburen sektor och med danska fackförbund. De har många etablerade kunder som efterfrågar ett djupare kampanjkunnande och bra digitala verktyg. Precis det som Reform Act erbjuder.
– Reform Act har ända sedan starten haft ambitionen att agera internationellt. Det CRM-verktyg som är grunden i många av våra kampanjer har vi ensamrätten att använda på den nordiska marknaden. Nu går vi från att jobba med enskilda projekt i Danmark till att vara delägare i en helt ny byrå. Superkul, säger Birgitta Pagot, vd för Reform Act.
Reform Act Denmark kommer att jobba bland annat med kampanjer för det danska lärarfacket och 3F, Danmarks största fackliga organisation.
– Reform Act i Stockholm har på tre år vuxit från 5 till 25 medarbetare. Vi tror att vår danska byrå kan göra precis samma resa. Tillsammans ska vi se till att det händer, säger Birgitta Pagot.
VD för Reform Act Denmark blir Rune Baastrup. Baastrup har tidigare varit utvecklingschef på tankesmedjan Cevea, kanslichef på fackförbundet 3F.