Redgert och Dietz ska bli smoooth med Klarna

Klarna ingår ett unikt samarbete med podd-duon Daniel Redgert och Margaux Dietz.

Partnerskapet innefattar framförallt ett långsiktigt sponsorskap i duons podcast “Redgert & Dietz” och blir det första av sitt slag som Klarna gör på den Nordiska marknaden.

“På Klarna arbetar vi kontinuerligt med att göra våra tjänster ännu enklare och smidigare att använda. För oss handlar allt om användarupplevelsen och vi brukar sammanfatta vår målsättning i ett ord – smoooth. När vi började prata med Daniel och Margaux om hur vi skulle kunna samarbeta var det därför självklart för oss att det måste handla om hur vi kan hjälpa varandra att bli ännu mer smoooth,” säger Christian Cabau, marknadschef Klarna Sverige.

Istället för ett traditionellt sponsorskap handlar samarbetet mer om ett flexibelt ambassadörskap, något podd-duon anser vara en förutsättning för att göra bra och smarta samarbeten 2018.

“Jag är otroligt glad över att få arbeta med en så otroligt modern och spännande kund som Klarna. Jag och Margaux får otroligt stor frihet inom ramarna för samarbetet vilket är nödvändigt då vi lever i en så föränderlig värld. Vi kan inte avtala vad vi ska kommunicera om tre månader redan idag, det måste få växa fram,” säger Daniel Redgert.

Innehållet som skapas kring Klarna kommer framförallt att utgå från Klarnas app som framöver kommer att laddas med nya features löpande. Klarnas koncept “Smoooth” kommer också att vara återkommande i ambassadörernas podcast.

Första avsnittet av “Redgert & Dietz” med Klarna som partner sänds måndagen den 2 april och distribueras via Acast.