Rebel & Bird köps upp

Från den 13 mars 2017 blir B3IT majoritetsägare (51%) i Rebel and Bird AB, en digitalbyrå med 15 medarbetare och en omsättning på 18 MSEK under 2016. Benjamin Glaser, en av grundarna av Rebel & Bird och VD i företaget sedan 2016, fortsätter att leda verksamheten.
Rebel & Bird och B3IT Digital Xperience har samarbetat i flera år, bland annat i kunden Nordic Cinema Group, och tar nu alltså nästa steg tillsammans.
– Vi har vuxit mycket de senaste två åren och har valt att ta det här steget för att kunna utveckla bolaget ännu snabbare, säger Benjamin Glaser, grundare och VD i Rebel & Bird. I B3IT har vi en beprövad partner och att fördjupa samarbetet med just dem känns fantastiskt. Tillsammans kan vi erbjuda både nya och befintliga kunder ett utökat erbjudande som vi redan vet att marknaden vill ha.
– Vi är mycket stolta över att Rebel & Bird blir en del av B3IT, säger Jonas Elgquist, VD för B3IT Digital Xperience. Rebel & Bird är en stark byrå med fokus på sina kunders tillväxt och vi kommer nu med gemensamma resurser att kunna hjälpa ännu fler kunder att utveckla ännu bättre digitala produkter och tjänster.
Rebel & Bird kommer leva kvar som eget bolag och med eget varumärke.
På bild: Benjamin Glaser, Rebel & Bird och Jonas Elgquist, B3IT