Qamyar Ghomi ny kommersiell chef på LRF Media

Qamyar Ghomi blir ny kommersiell chef på LRF Media och ansvarig för mediehusets innehållsintäkter.

Qamyar Ghomi kommer närmast från egen konsultverksamhet, där han arbetat med startup- och tillväxtbolag, och har tidigare erfarenhet som marknadsföringschef för fintechbolaget Sambla och som marknadsdirektör för resejätten Etraveli, en av Europas största reseaktörer. Karriären inleddes på DHL och senare Postnord, där han bland annat ansvarade för försäljningen i digitala kanaler och utvecklingen av Postnords e-handel.

LRF Medias strategi, att växa genom förvärv, samarbeten och nya tjänster, ledde hösten 2019 till att man i rask takt lanserade en ny e-handelsplats för Land Shopping och därefter den helt nya tjänsten Land Utbildning. Nyligen sålde man produkten Landlotten till Nordic Lottery, och strax innan årsskiftet presenterade mediehuset att man förvärvat Brath, en specialistbyrå inom SEO och SEM, sökordsoptimering och sökordsannonsering.

– Det känns helt rätt att kliva in i ett mediehus som kan och vågar förvärva den sortens byrå, säger Qamyar Ghomi. Jag har arbetat mycket med att utveckla digitala affärer i mina tidigare roller, och digital marknadsföring och kommunikation kommer att vara viktigt också när det gäller att få LRF Medias produkter att växa.