PR-rådgivning via Twitter med två “gamla journalister”

PR-byrån Angselius Rönn arbetar med snabbväxande innovationsbolag. Bolag som ofta drivs av entreprenörer, som inte har tillgång till en egen PR-stab, och som ofta är ovana PR-köpare. Därför lanserar byrån gratis PR-rådgivning via Twitter.

Under en timme sitter Johan Rönn, PR-konsult och partner på Angselius Rönn, tillsammans med Paul Ronge, en av Sveriges mest erkända kriskommunikatörer och bjuder på sin kunskap via Twitter under hashtaggen #PRråd.

Genom kampanjen hoppas byrån att fler ska få förståelse för vad PR är, och på ett transparant och innovativt sätt, få fler innovationsbolag att upptäcka värdet av att arbeta med kommunikation och PR. Samtidigt som de bjuds på PR-kunskap.

“Även snabbväxande bolag behöver ibland hjälp med sin kriskommunikation och vi är väldigt glada över att välkomna Paul till våra lokaler och samarbeta med honom i gemensamma projekt vid behov”, säger Johan Rönn, VD för Angselius Rönn

Tisdag den 2 juni mellan klockan 20.00-21.00 sitter Johan Rönn och Paul Ronge bakom tangentbordet redo att svara på frågor om PR och kriskommunikation under kontot @angseliusronn.

De 20 första frågorna som kommer in under hashtaggen: #PRråd blir besvarade live under kvällen. För att ställa din fråga, rikta frågan till oss via @angseliusronn med hashtaggen #PRråd.