Pool flyttar fram positionerna för upplevelsebaserad kommunikation

När intresset för varumärkesbyggande kommunikation och kundupplevelsen ökar gasar Pool och rekryterar tre nya medarbetare: Tomas Carrfors, Sandra Kollberg och Felicia Wide

Tomas Carrfors som varit byråledare och delägare på Svensson i 16 år väljer nu att avancera:
“Pool har en så tydlig drivkraft i att skapa kommunikation som ger en meningsfull upplevelse för uppdragsgivaren och deras kunder, säger Tomas Carrfors. Jag tror så starkt på att det är framtiden att jag valde att sluta på Svensson där jag haft en ledande roll i 16 år. Här får jag bättre utväxling på det jag är bra på, nämligen att skapa och sprida idéer som gör verklig skillnad för människor.”

Vi vill fortsätta utveckla vår position inom emotionell kommunikation och kundupplevelser. Där fyller Tomas en väldigt intressant roll. Han är stark ambassadör för vår filosofi, oerhört påläst på ”Jakten på känslan” och föreläser nu i ämnet. Jättespännande att vi har två personer ute och sprider vårt tankesätt, utöver Arvid Axland som ofta är fullbokad som talare.

Vi ser en tydlig trend att pendeln är på väg att svänga tillbaka mot varumärkesbyggande marknadskommunikation. Fler företag inser att marketing automation och performance marketing driver försäljning kortsiktigt, men inte höjer värdet på vare sig företaget eller deras produkter långsiktigt. Det kan däremot meningsfulla upplevelser göra. Vi har fått in flera nya kunder och har ambitionen att dubbla antalet kunder som vill satsa på det. Som jag ser det har vi ett samhällsuppdrag. Ju fler som jobbar hos oss och med oss, desto bättre kommer kommunikationen och upplevelserna för alla som verkar i samhället att bli. Vi har siktet högt ställt. – Hanna Steiner, vd på Pool

Sandra Kollberg är en erfaren operativ projektledare. Hon kommer närmast från Berntzon:Bylund / Hilanders: “Pools inriktning är en intressant approach som särskiljer oss från alla andra byråer jag jobbat på. Atmosfären och temat är precis det jag behöver för att göra ett bra jobb.”

Felicia Wide kommer närmast från retuschörutbilning och föräldraledighet. Hon jobbar som office manager och bildbehandlare.