Pokédate eller Tinder Social är nya sätt att träffa folk

Pokemon som tagit världen med storm har fått kringtjänster som Pokédate och Tinder världens mest pouplära dejtingapp har nyligen lanserat gruppdejting med Tinder Social.

Att träffas på internet har funnits mycket länge. En av de första att dra igång dejting på nätet var SprayDate följt av Match.com, Shortcut och andra. Numera handlar det om appar som snabbt och effektivt fixar lördagsdejten.

Senaste varianterna att dyka upp på dejtingscenen är Pokédate där du kan hitta din nya kärlek samtidigt som du letar Pokemon. Genom att svara på några frågor paras du därefter ihop med en spelare som har liknande intressen. Spelarna kan gå på dejter vid Pokéstops eller Pokégyms. Appen väljer en tid baserat på när de två spelarna kan och väljer det Pokéstop eller Pokégym som ligger bäst till.

Även Tinder har tagit fram en ny variant av sin tjänst som de döpt till Tinder Social. Idén med tjänsten är att hitta likasinnade att göra roliga saker tillsammans med. Det kan vara att ha picknick, gå på festival eller ha gruppsex med dina nyfunna vänner. Dagen efter att du skapat gruppen försvinner den och du kan fortsätta med ditt anonyma liv.

https://youtu.be/yUxmPl2_sUM