Podden "Noll koll" ger oss en inblick i kidsens värld

Podden Noll koll med Josefin Crafoord, hennes 12-åriga son Charlie och hans kompis Kalle pratar om vad som rör sig i kidsens värld. Snapchat, Cringe och annat som kidsen gör och pratar om idag.
I Noll koll kommer barnen bli underhållna och vuxna bli undervisade. Vad betyder de där orden kidsen använder hela tiden? Varför håller de på med den där appen? Vad är grejen med den där YouTubern? Podden ska bli ett forum där alla dessa frågor får ett svar av de som verkligen vet, kidsen.
Vad är roligast med att göra den här podden?
– Att få en inblick i min sons och hans kompisars knasiga, spännande värld och få reda på vad som pågår i den. Att mötas på samma nivå och lära sig nya saker. Vi vuxna vill gärna tro att vi vet bäst men så är det inte alltid. Det är ju dem i den åldern som upptäcker de nyaste och hetaste grejerna. De har koll. Att lyssna på ett gäng 12-13-åringar som går loss är den bästa underhållning man kan få, svarar Josefin Crafoord.
I första avsnittet av Noll koll får du lära dig hur Snapchat fungerar, hur man kan tjäna pengar Musica.ly och vad “cringe” är för något.
Här kan du lyssna på första avsnittet.