Pia är ny marknadschef på Zington

Konsultbolaget Zington har anställt Pia Wiklund Alpberg som ny marknadschef.

I och med den pågående satsningen mot nya geografiska marknader och med siktet inställt mot strategiska partnerskap, fokuserar Zington på förstärkt kompetens och nytt ledarskap inom området Brand, Marketing och Communikation.

För mig handlar det om att skapa relevans och konkret värde i mötet mellan Zington och alla de företag vars konkurrenskraft och tillväxt våra digitaliseringstjänster kan förstärka. Det är väldigt inspirerande att komma till ett företag där så mycket kunskap finns att dela. Mitt uppdrag blir att kanalisera den kunskapen och skapa strukturer som möjliggör leverans av vår expertis på det sätt och vid det tillfälle som skapar maximal nytta för människorna som behöver den, kommenterar Pia.

Pia har en bakgrund inom både B2B-marknadsföring och global varumärkesutveckling – bland annat som marknadschef B2B på Telia Bredband Sverige och Head of Corporate Brand Marketing på Telia globalt. Hon har även varit ansvarig för B2B marketing på Samsung Nordic och för B2B marketing inom Fazer Foodservices i norden.

Pia började sin anställning på Zington i december 2019.