Perfekta väskan för alla prylnördar

Om du som jag är trött på att ha byxfickorna fyllda med mobil, plånbok, nycklar och ändå inte få plats med andra saker som plattan, sladdar och extra batteri utan en stor väska är Kickstarter-projektet Baggizmo något för dig.

baggizmo

Tänk att kunna få med sig allt ovan på ett smidigt sätt utan att behöva ha med sig en rejäl väska. Det är så grundaren av Baggizmo, Ladislav Juric, tänkte när han började skissa på sin design. Förutom att få plats med alla prylar så har väskan även smarta lösningar för både kablar och hörlurar. Alla fack innehåller nämligen dolda in- och utgångar som gör det enkelt att båda ladda prylen och lyssna med hörluren.

Väskan är tänkt att bäras ovanför höften så att den får plats under en kavaj eller jacka. Om du ska cykla med väskan finns det ett litet spänne som håller den fast även när du lutar dig fram.

Spana in nedan video som demonstrerar väskan in action.

Det negativa med väskan är tyvärr priset då företaget bakom Baggizmo vill ha hela 1.050 kronor. Om du är med i Kickstarterkampanjen kan du få väskan något billigare för 690 kronor.

“We didn’t go for cheap. There’s a lot of cheap, low-quality bags around,” säger Ladislav “We chose premium materials, such as water-repellent, abrasion-resistant textile. We wanted the perfect bag, and you can’t get that with too many compromises.”