Per Alm är yngsta ledare någonsin på SAP Sverige

Per Alm har utsetts till ny ledare för SAP Sverige. Han tar över efter Anne Haaber-Bernth som efter bara åtta månaders blivit befordrad.

Anne kommer nu att på nordeuropeisk nivå leda arbetet med att skräddarsy SAP:s växande portfölj av digitaliseringstjänster till företagens specifika behov.

Per Alm har över 20 års erfarenhet av IT-branschen, varav 16 år i olika befattningar på SAP i Sverige och Norden inom bland annat marknadsföring, operativt arbete och försäljning.

Per blir med sina 40 år den yngsta landschefen på SAP Sverige någonsin.

Vår verksamhet i Sverige befinner sig vid en tydlig vändpunkt liksom många andra marknader med ett stort förtroende från långvariga kunder. Vi arbetar hårt med att skräddarsy våra heltäckande lösningar och tjänster för varje enskild kund med målet att ännu snabbare kunna leverera affärsnytta baserat på extern data och kundernas egen information. Det arbetet sker nu på både global och regional nivå, säger Marika Auramo som är chef för SAP i Norden och Baltikum.

Det är tråkigt att Anne nu lämnar sin tjänst men jag är också stolt över att hon blivit befordrad till en högre position inom företaget. Jag har utsett Per Alm till hennes efterträdare för att säkra våra framgångar i Sverige. Han är en ung och samtidigt väldigt erfaren ledare som drivs av de nya möjligheterna och han kommer att säkerställa att förändringarna blir till konkret nytta för våra kunder, avslutar hon.