Payson lanserar mobilapp efter undersökning

Det var tack vare E-handelsindikatorn, en undersökning som Payson genomför löpande under året, som efterfrågan av en mobilapp upptäcktes.

Att kunna administrera sin e-butik på ett enkelt sätt via en app gillades av över 40 % av de tillfrågade och därför sattes projektet snabbt i rullning.

– Genom att ställa frågor till våra kunder förstår vi deras behov och vad de kämpar med. Många av våra kunder gör även andra saker vid sidan om deras försäljning, och att kunna administrera webbutiken på språng underlättar entreprenörslivet. Nu kan de i realtid se när det sker försäljningar och ange vilka ordrar som har packats och skickats eller smidigt överföra pengar till sin bank. Att utveckla en app kräver mycket resurser, men när vi insåg att efterfrågan fanns och var så stark valde vi att ta nästa steg och köra igång, säger Per Bodell, VD på Payson.

De funktioner som erbjuds i appen är bland annat en tydlig överblick över användarens transaktioner, möjligheten att administrera dessa samt utföra nya transaktioner som att skicka pengar till vänner i telefonens kontaktlista.