Paul Vuijsters ny Norgechef för Netigate

Svenska Netigate är en av Europas största leverantörer av onlineundersökningar och feedback management. Nu har företaget utsett Paul Vuijsters till ny country manager för den norska verksamheten. 34-åringen har tidigare varit chefskonsult på Ramböll Management Consulting.

Paul Vuijsters har de senaste fyra åren arbetat med försäljning och marknadsföring av Rambölls enkät- och undersökningsverktyg SurveyXact. ? Dessförinnan var han säljchef på den norska börsnoterade koncernen Hafslund. Nu ska han ta Netigates snabbväxande Norgeverksamhet till nästa nivå.

– Paul har väldigt bra förståelse för såväl produkten, marknaden och försäljning. Det gör honom till ett utmärkt val att fortsätta den snabba tillväxtresa som vi gör i Norge, liksom på våra andra marknader, säger Tobias Thalbäck, koncernchef för Netigate.

paul-vuijsters-079d9d6
Paul Vuijsters

Norge är hemmamarknad för huvudkonkurrenten Questback och en av Netigates viktigaste marknader, tillsammans med Sverige och Tyskland. Questbacks långa och intensiva närvaro där har gjort Norge till en Europas mest utvecklade marknader för digital feedback management.

– Jag har haft ögonen på Netigate en längre tid som konkurrent och har alltid tyckt att det är ett spännande företag som tillhandahåller imponerande produkter. Samtidigt är det en arbetsplats med bra kultur och högt tempo. Därför är jag väldigt glad över att ha kommit hit. Netigate växer med en tillväxttakt på drygt 30 procent per år, och bättre ska det bli. Nu ska vi fortsätta utmana den norska marknaden, säger Paul Vuijsters.

Netigate är fortfarande avsevärt mindre än Questback i Norge, men knappar in. Närmare en tredjedel av Netigates nya norska kunder under 2014 kommer från Questback. Företaget har vunnit gasellpris sex år i rad, samt vunnit det prestigefyllda Ruban d`Honneur hos European Business Awards.

– Vi kommer ha ett fortsatt starkt säljfokus och löpande rekrytera nya medarbetare. Vårt resultat är en direkt funktion av vilka medarbetare vi lyckas rekrytera och behålla och hur vi lyckas få dem att fungera som lag, säger Vuijsters.
Paul Vuijsters har studerat bland annat statistik vid Handelshögskolan i Oslo (BI).