Patrik Gamryd ansluter till Outfox styrelse

Outfox har beslutat att välja in Patrik Gamryd som ordinarie ledamot i styrelsen. Patrik är VD för InkClub och har en bakgrund som koncernchef för nätverket Dentsu Aegis samt styrelseordförande i dess bolag, bland andra iProspect och Isobar.

I Outfox styrelse kommer Patrik bidra med sin erfarenhet av att utveckla företag med internationell verksamhet och kundbas.

– Att analysera data i syfte att öka intäkter, minska kostnader och öka kundnöjdheten är hetare än någonsin. Vi ser därför mycket fram mot att tillsammans med Patrik utveckla verksamheten för att expandera vårt erbjudande till nya kundgrupper och skapa ännu större värde av våra produkter och tjänster, säger Lars Johansson, styrelseordförande på Outfox.

– Jag har ett genuint intresse för den bransch som Outfox representerar och delar grundarna Lars och Christoffers syn på potentialen framåt. Outfox har under sina verksamma år skapat sig en imponerande stark position på marknaden. Jag hoppas kunna bidra till att utveckla bolaget vidare, såväl lokalt som internationellt, med hjälp av de perspektiv och den erfarenhet jag har med mig, säger Patrik Gamryd.