På lördag kan du färdas i Batmobilen tillsammans med Uber!

I ett unikt samarbete mellan Warner Bros och Uber som nu på lördag ger alla Batman-fans möjlighet att åka den klassiska Batmobilen från 1989 på Stockholms gator! Batmobilen kommer att vara tillgänglig för bokning i Uber-appen mellan kl. 10.00 och 16.00 på lördag och resan är gratis.

På lördag förvandlas Stockholm till Gotham City! Genom ett unikt samarbete vill Warner Bros. och Uber hylla alla Batman-fans och Uber-riders genom att släppa lös Batmobilen på stadens gator.

batmobile_2

1989 släpptes den första BATMAN-filmen med Michael Keaton i huvudrollen. Filmen är skapad av Tim Burton och är en Oscar®vinnande klassiker!

Under lördagen den 21:a maj mellan kl. 10.00 – 16.00 kommer Batmobilen från 1989 att vara tillgänglig att boka i Stockholm genom Uber-appen.

“Varje Uber-resa ska vara en fantastisk upplevelse, oavsett om man åker billigt, säkert och enkelt med uberX eller lyxigt genom uberLUX, men det är sällan det kan ske så spektakulärt som med den legendariska Batmobilen”, säger Alok Alström, Sverigechef för Uber.

SÅ HÄR BOKAR DU:
1. Ladda ned UBER-appen i Apple App-store eller Android Market.
2. Registrera ett användarkonto om du inte redan är användare.
3. Skriv in koden BATMANxUBER under erbjudanden för att låsa upp alternativet
4. Välj alternativet BATMOBILE och boka en gratis resa

Se den exklusiva teasertrailern som visar bilen i action innan du tar chansen att boka Batmobilen.