Över 1.000 företag har redan hoppat på Facebook Workplace

Slack och andra digitala kontor borde låsa in sig i krigsrummet och rita upp nya planer. För inom kort kommer Facebook Workplace att erövra världen. En tanke som är både läskig och samtidigt väldigt häftig.

Företag som Starbucks, Danone och Booking.com använder redan Workplace och fler är på väg. Redan idag har över 1.000 företag gått med i tjänsten och över 100.000 grupper har skapats.

Förutom att marknadsföra tjänsten på Fejjan kommer partners som Deloitte, Edelman, TBWA och Weber Shandwick att pusha ut Workplace till sina kunder.

Du får prova Facebook Workplace under 3 månader och efter det kostar tjänsten 3 USD per person för de första 1.000 användarna. Upp till 10.000 användare kostar det 2 USD och därefter 1 USD för företag med fler än 10.000 användare. Priset är månatligt och baseras på faktiskt antal användare under månaden.

Facebook vill inte bara äga din fritid utan nu också din arbetstid. En tanke som både är läskig och häftig. Tänk att ha allt samlat på ett ställe. Och TÄNK att ha allt samlat på ett ställe.

Facebook Workplace är verkligen den perfekta partnern till fenomenet Connected Work som vi pratar om i vår senaste podcast. Något som kommer att förändra hur vi alla jobbar idag.

> Lyssna på vår podd här