OTW värvar från Social Industries

Contentbyrån OTW fortsätter att stärka sitt team inom sociala medier. Denna gång med Johanna Rydberg och Samin Krijestarac, båda från Social industries.
– Det känns kul att attrahera sådana stjärnor. Vi har ett jättetryck på allt som rör distribution, effekt och mätning, det vi kallar performance, och det är en anledning till att allt fler väljer oss som huvudbyrå. Därför är det viktigt att vi fortsätter växa där, säger Benke Carlsson, ansvarig för strategi och analys på OTW.
Johanna Rydberg blir planner med fokus på sociala och digitala plattformar. Hon har tidigare arbetat med allt från Snapchat-kampanjer till globala distributionsstrategier för kunder som Arla, Civilekonomerna, Reebok och Coca Cola.
– Eftersom jag kommer från reklamsidan ser jag särskilt fram mot att utveckla erbjudandet med att optimera innehåll på en contentbyrå med så många starka varumärken.
Samin Krijestarac anställs som projektledare med särskilt ansvar för digitala kampanjer. Han har erfarenhet från bland annat sociala medie-strategier, PR och event för kunder som PayPal, J.Lindeberg, Microsoft och Fiat Chrysler Group.
– OTW är en byrå som ligger rätt i tiden och som därtill vågar satsa på nya kompetenser. Jag ser fram emot att få jobba fram intressant content för olika interna och externa digitala plattformar.
Johanna och Samin tillträdde sina tjänster 8 maj.