Orvesto målgrupper finns nu för programmatiska köp

Idag lanserar Kantar Sifo i samarbete med Nordic Data Resources ORVESTO målgrupper för programmatiska köp hos AdForm.

– Det är en perfekt match. Vi är marknadsledande kvalitetsdataleverantör för digitala köp i Norden och Kantar Sifo är världsledande inom researchbaserad media och konsumentinsikt. De här nya möjligheterna kommer att förändra marknaden, säger Per Kristian Tandberg, General Manager på Nordic Data Resources.

Data från ORVESTO Konsument och de andra TGI-undersökningarna (Forbruker & Media/Index Danmark) matchas och geotaggas och tillgängliggörs för programmatiska köp till att börja med hos Adform för att därefter rullas ut på andra plattformar.

– Vi har sett att det funnits en bruten länk mellan programmatiska köp och all annan kommunikations och medieplanering. Därför har vi genom det här samarbetet skapat förutsättningar för annonsörer, medier och mediebyråer att använda en målgrupp rakt igenom hela sin kommunikativa process. Från konsumentinsikt till cross media planering till programmatiska köp. För varumärkesbyggande likväl som försäljning, säger Peter Callius, Affärsområdeschef Media på Kantar Sifo.

Här kan du läsa mer.