Oracle har fått en ny Sverigechef

Pelle Ewald är ny Sverigechef på Oracle. Pelle Ewald kommer senast från en tjänst som säljchef för finans och offentlig sektor inom Oracle.

Som ledare för den svenska organisationen så är mitt mål att vi ska hjälpa våra kunder att bli mer datadrivna så att de kan ta bättre och snabbare beslut i sina affärsprocesser. Vi på Oracle måste vara nära kunderna för att förstå deras situation och prioriteringar så vi kan skapa mer värde tillsammans, säger Pelle Ewald.

Oracle har tagit stora investeringarna för att skapa nästa generation Cloud för att kunna hantera sina kunders kritiska massor på bästa möjligt sätt. Lösningar som ställer krav på högsta säkerhet och tillgänglighet. Under 2020 så kommer Oracle globalt att expandera med ett nytt datacenter varje 19e dag.

Även om Sverige ligger långt fram i digitaliseringen så ser vi att resan mot datadrivna företag med kritisk information tillgänglig i real-tid för analys och beslut fortfarande är i sin början. Däri ligger vårt uppdrag att kunna hjälpa våra kunder med deras innovation och utveckling samt att hantera ökade mängder information på ett effektivt och säkert sätt, säger Pelle Ewald.