Operator tar Uber steget längre

En av grundarna till Uber har startat företaget Operator som tar idén med Uber steget längre. En tjänst för välbärgade som inte har tiden och därför behöver assistansen.

Operator kan leverera vad som helst till dig, inom lagens ramar. Allt du behöver göra är att koppla upp dig via deras app och skicka ett meddelande till en av deras operatörer som sedan arrangerar leveransen till dig. Operator kan även agera som din personliga assistent och hjälpa till med exempelvis hämtning av tvätt eller gå ut med hunden.

Det är inte Operator som utför alla förfrågningar de helt enkelt matchar ihop din önskan med bästa leverans. Betalningen, likt Uber, går igenom Operators konton.

Enligt insatta källor har företaget testat Operator i över ett år och de är snart redo för en lansering.

På Operators webbplats kan du gå med på en väntelista och även ansöka om jobb hos Operator, men bara om du bor i USA.

Operator är ännu ett företag som vill välta omkull en traditionell ekonomi genom att placera Operators inte bara på deras egna kontor utan även i varuhus, klädkedjor och varför inte djuraffärer. Tanken är att den som har pengar men inte tid ska använda Operator. Relationen med Uber kommer nog även att visa sig inom kort där vi förmodligen får se Uber som en del av logistiken.