Ooyala och Google Cloud samarbetar

Ooyala inleder ett samarbete med Google Cloud för att kunna utnyttja Google Clouds teknologier för Ooyala Flex Media Platform.

Ooyalas plattform gör det möjligt för publicister och andra medieleverantörer att automatisera sina processer, nå en större publik, och leverera videoinnehåll snabbare, effektivare och säkrare.

Ooyala Flex Media Platform är en öppen och utbyggbar lösning för medieleverans, arbetsflödeskoordinering och innehållsövervakning. Plattformen kommer att köras på den skalbara Google Cloud Platform, som går in i Google Compute Engine för skalbarhet och prestanda Google Cloud Storage för enhetligt och säkert lagringsutrymme, och Google Clouds globala nätverk.

– Vi är glada för samarbetet med Google Cloud. Alla medieföretag letar efter fler sätt att leverera innehåll snabbare och mer effektivt, för att på så sätt stärka sina intäkter, säger Jonathan Huberman, VD, Ooyala. Vårt samarbete med Google Cloud kommer att stärka vår position som en ledande teknikleverantör för globala broadcasters och medieföretag.