Ooyala lanserar nya integreringar med tredjepart som Google

Ooyala har lanserat flera integreringar och funktioner för sin Ooyala Flex Media Platform. Bland funktionerna är en integrering med Google Cloud Video Intelligence, Google Clouds AI och maskininlärning för videoanalys och hantering av metadata mellan plattformarna.

Ooyala Flex Media Platform är plattform för hantering och distribution av videoinnehåll; från produktion till tittande. Plattformen kan integreras med äldre lösningar och används redan av många mediebolag som erbjuder underhållning, nyheter och sport som exempelvis HBO.

Nya integreringar och funktioner:

  • Förbättrad OoyalaMAM: Ett nytt gränssnitt, utvecklat med UX-feedback från idrottsinnehavare, distributörer och andra företag med hög volyminnehåll, ger en helt ny användarupplevelse och innehåller senaste tekniken för effektiv sökning och innehålls-filtrering.
  • Adobe Premiere Pro-flöden och -paneler: Användare kan söka efter innehåll i Adobe Premiere Pros användargränssnitt, utan att lämna Adobe-miljön. De kan också öppna innehållssamlingar från OoyalaMAM inom Premiere för ytterligare strömlinjeformad redigering och distribution med flera plattformar.
  • Sportinnehållsflöden med TeraVolts ny Jupiter-plattform: Ooyala Flex Media Platform ger snabb klippning av live- strömmar och enkel produktion av high-lights, som förbättrar TV-tjänsterna från denna Hamburg-baserade multiplattformsdistributör.
  • Avid integration: Ooyala Flex Media Platform integrerar med Avids redigeringsverktyg, lagrings- och produktionshanterings-plattform. Integrationen omfattar import, process och push media och metadata mellan Avid Media Composer och Ooyala Flex Media Platform. Användare kan också klippa i OoyalaMAM för redigering med Avid.

Ooyala Flex Media Platform ligger i framkant för när det gäller hur kedjan för video-innehållsproduktion och distribution revolutioneras. Plattformen är nyckeln till att lösa en av branschens största utmaningar: Hur man får innehåll till marknaden allt snabbare och till en lägre kostnad, säger Jonathan Huberman, VD, Ooyala.