Ooyala i samarbete med Adobe Experience Cloud för att avancera den digitala transformationen för tv

Ooyala i nytt samarbete med Adobe som kombinerar Ooyalas Integrated Video Platform (IVP) med Adobe Experience Cloud. Samarbetet ger företag som jobbar med premiuminnehåll och underhållning en ny lösning för digital-tv och OTT.
Med Adobes teknologier för distribution av tv kan företag som levererar premiuminnehåll dra nytta av samma tillförlitliga distributions- och skalfördelar som uppnåtts under några av de största OTT-eventen i världen, som exempelvis Super Bowl och internationell OS-bevakning. Det nya samarbetet gör det även möjligt för kunder att använda Ooyalas fullständiga IVP-lösningar för att dra nytta av kunskaper och insikter inom produktion, distribution och annonsering, lösningar som idag används av företag som Sky, Media Prima och Star India.
De största medieföretagen använder sig idag på Adobe Experience Cloud för att leverera, mäta och tjäna pengar på sitt videoinnehåll. Nu kan fler varumärken och medieföretag dra nytta av lösningar från Ooyala och Adobe för att leverera videoupplevelser utöver det vanliga samt öka värdet av sitt innehåll.
Samarbetet innebär att kunder kan minska sina totala kostnader, utan att behöva göra avkall på teknik och riskera att dra på sig ytterligare utvecklingskostnader. Med tillförlitliga leveranser, avancerade mätningar och insikter erhåller Ooyalas kunder en möjlighet att växa och skala upp sin verksamhet. Tv-bolag och publicister får därmed en effektivare tillväxt och kan börja tjäna mer pengar på sin publik samtidigt som välkända varumärken stärker sitt brand.
– Video är utan tvekan kärnan i den digitala transformationen för den globala medie- och underhållningsmarknaden. Eftersom Ooyala numera använder Adobes teknik kan vi hjälpa medieföretag att genomföra sin digitala transformation snabbare, vilket resulterar i högre videointäkter, ökat engagemang och mer avancerade mätningar, säger Kevin Towed, Media and Entertainment Head of Business Development på Adobe.
– Moderna medieföretag med större publik behöver bättre insikter och teknologier för att uppnå en högre avkastning med sin videoverksamhet”. “Genom att kombinera våra IVP-lösningar med Adobe får vi ökade insikter i analys och mätningar, samtidigt som vi bygger ett gemensamt dataset för alla delar inom video med ett enda mål – att få din verksamhet att växa, förklarar Belsasar Lepe, medgrundare och SVP av Products and Solutions på Ooyala.