Omnicom Media Group lanserar den kreativa byrån DRUM i Sverige

I veckan lanserades DRUM, Omnicom Media Groups nya kreativa byrå med fokus på innovativt innehåll.

DRUM har de senaste åren vunnit en rad priser inom Content Marketing i internationella tävlingar som Cannes Lion och skapat spännande format som Porsches Carpool Karaoke tillsammans med James Corden.

”Över de senaste åren har affären kring innehållsskapande och kreativa kampanjer ökat stort inom branschen. Vi ser att det blir alltmer viktigt för annonsörer att hitta nyskapande sätt att exponeras på. Därför väljer koncernen nu att lansera DRUM, en kreativ byrå med fokus på innovativt innehåll”, säger Ali Tajbakhsh, vd på Omnicom Media Group i Sverige.

DRUM i Sverige kommer att ledas utav Emil Thelander, Managing Director, och Jonas Lyckstedt som Executive Creative Director, tillsammans med ett team som redan idag är 12 personer och arbetar med ett 20-tal kunder.

“Tillgången till insikter, data och partnerskap samt duktiga medarbetare bäddar för en fin start för DRUM,” säger Emil Thelander, som tidigare var kreativ chef på OMD.

”Vi vill ge de bästa förutsättningarna att få innehåll att sprida sig. Att arbeta med människor och deras relation till varumärken, vare sig det är här och nu eller imorgon, handlar om att veta och förstå. Inte tro. Därifrån skapar vi kreativitet,” säger Jonas Lyckstedt.