Olle Bråne rekryteras till Bauer Media

Bauer Media har rekryterat Olle Bråne som Head of Digital & Agency. Han kommer att ansvara för Bauer Medias digitala intäktsstrategi och fortsätta utvecklingen av byråaffären som helhet.
Olle kommer närmast från Schibsted Sales som Partner Account Manager och har tidigare en bakgrund inom radio där han jobbat med byråer på MTG.
– Radion gör rekordresultat samtidigt som digitalt ljud tar en ordentlig fart med en riktigt stark publikökning under hela 2016 och 2017. Kombinationen ger ett oöverträffat räckviddserbjudande till en bred målgrupp men även utökade möjligheter till målgruppsanpassning och redaktionella samarbeten. I en värld där media konsumeras i rörelse blir ljud viktigare än någonsin. Vi är Sveriges största aktör inom ljudannonsering och satsar för att stärka den positionen ytterligare, säger Lotta Carlson försäljningsdirektör på Bauer Media i Sverige.
Samtidigt får Mattias Björkman, som tidigare jobbat med affärsutveckling på RadioPlay, en ny tjänst inom Bauer Media som digital affärsutvecklingschef. Mattias får det övergripande ansvaret för hela Bauer Medias digitala utveckling där bland annat tillväxten av bolagets podcastverksamheten ingår.