Oath Ad Platforms samlar allt på ett ställe

Oath Ad Platforms samlar nu BrightRoll, ONE by AOL och Yahoo Gemini på ett ställe.

Den enhetliga DSP:n erbjuder dessutom åtkomst till ny native och inventory till smart-TV samt nya annonsformat. Funktioner och funktionalitet kommer att rullas ut fortlöpande.

  •  DSP: DSP:n aktiverar såväl Oaths utbud av förstapartsdata som partnerdata. Den har kopplingar till över 40 globala exchanges och erbjuder åtkomst till brand safe inventory hos såväl AOL, Yahoo, MSN som andra varumärken som ägs och drivs av Oath. Utöver inventory för display och video kan DSP-annonsörer nu dra nytta av nya funktioner för att inrikta sig på native och smart-TV genom DSP:n för att förbättra sina mediastrategier.

Oaths motor AdLearn med optimerad machine learning har fått ökad prestanda genom att kombinera data för efterfrågan och tillgång med förväntade resultatalgoritmer som kopplar samman den bästa annonsen med rätt användare och placering i skala.

  • Native Marketplace: Låter mediaköparna använda sina annonser på ett sätt så som människor vill se dem för att driva större engagemang och effektivitet. Plattformen innehåller Oaths annonsupplevelser som AR, 3D, Tiles and Mobile Moments samt nyligen lanserade format för e-handel som Countdown som låter konsumenter handla från sin mobila enhet.
  • SSP:er och Exchange: Programstyrd åtkomst till Oaths inventory med kontroller som ska garantera brand safety och begränsa ad frauds.