nyheter365 öppnar kontor och kreativ hub i Berlin

nyheter365 fortsätter att växa internationellt. I december stod det klart att man expanderar till New York och nu är Berlin näst på tur. Johan Renvall, tidigare redaktör på nyheter365, blir landschef för Tyskland och kommer driva arbetet på plats.

Det nya kontoret slår upp portarna i början av mars och målet är att både utöka befintliga affärer och skapa nya kontakter på plats.

– Det ska såklart bli både kul och utmanande att leda arbetet på Europas kanske viktigaste marknad. Vi vet redan nu att vårt erbjudande med datadriven native advertising går starkt i Tyskland och nu gäller det bara att växla upp vår närvaro, säger Johan Renvall.

Det nya kontorets fokusområde kommer att ligga på att hjälpa svenska företag som vill slå sig in på den tyska marknaden.

– Vi vet att Tyskland är en väldigt attraktiv marknad för svenska företag men också att det kan vara svårt att få in en fot. Vårt mål är att bygga upp nätverk så det blir enkelt för svenska företag att nå ut i Tyskland, en pipeline rakt in i det tyska medvetandet, säger Johan Rikner, VD nyheter365.

Planen är också att det nya kontoret ska växa och bli en kreativ hub för nyheter365s viralsajter som bland annat består av Newsner, Sportbibeln och Ett gott skratt.

– Berlin är en speciell stad med en vibrerande kultur- och start up-scen. Här samlas spetskompetenser från hela världen vilket gör det till den perfekta platsen för oss att fortsätta växa internationellt, säger Johan Renvall.

nyheter365 har redan kontor i New York, London, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo och Stockholm.