Nya konsumentprofiler från Verto Analytics

De nya profilerna kallas ”Audience profiles” och utlovar data om konsumentbeteenden, demografiska data, användande av olika enheter samt insikter om dina konkurrenter, allt i ett paket.
Baserat på sin ”single-source measurement” metod med data från en opt-in panel med konsumenter som äger och använder flera olika enheter på daglig basis bygger de sina profiler. De mäter hur personer konsumerar media och olika typer av innehåll på de olika enheterna och sammanställer denna data i en överskådlig vy för publicister.
Målet är att hjälpa publicister att förstå konsumenternas engagemang på appar och hemsidor över flera enheter, och kombinera det med demografiska och beteendemässiga data. Vertos kunder får sedan denna data presenterad i form av ”konsumentens dag” där det går att se hur konsumenten interagerar med för publicisten viktiga sidor och appar under dagens lopp.
Utöver att se sina egna sidor får publicisterna även möjlighet att se hur konsumenterna interagerar med publicistens konkurrenter, för att på så sätt kunna identifiera skillnader och bedöma potentialen hos olika konsumenter.