Nya di.se med en trevlig 404

Jag gillar verkligen layouten på nya di.se och den är snabbare och mer lättnavigerad. Jag irriterar mig dock på att ni inte har flyttat med mina favoritartiklar som jag hade sparat och helt enkelt bara ersatt dem med en dålig 404.

Dagens industri – ni borde verkligen se över rubriken 404 – sidan kunde inte hittas.

Det går att använda en 404 positivt och förmedla ett budskap och ge förslag på vart man kan hitta det som man söker. Här har ni lite tips på vad ni kan göra istället. Lägg till en stor sökruta med relevanta länkar, ha vänliga budskap om vad man kan hitta på di.se och en trevlig tilltalande bild (bilder funkar alltid).

Jag hänvisar di.se till Conversionista som har kommit fram till att Bara 12 av 170 av Sveriges bästa sajter hanterar 404-sidor på ett bra sätt

I övrigt vill jag tacka och buga för en enklare sajt…