Ny trend? Twitters VD frågar användarna om vad de vill ha för framtida uppdateringar

Jack Dorsey, VD för mikrobloggplattformen Twitter verkar ha inspirerats av AirBnb:s VD och frågar Twitters användare om vilka förändringar de vill se på Twitter i framtiden. Kommer vi att se fler företagsledare fråga konsumenterna direkt om råd och tips på Twitter under 2017?
Dorsey – som också är medgrundare till Twitter – frågade i ett tweet om vad det är som folk vill se skapas eller förbättras under 2017. Det är förstås inte unikt med VD:ar som frågar kunder om råd, men är ändå ett smart sätt för att göra företaget lite mer “mänskligt.
Svaren har fick rörde sådant som möjligheten att redigera Tweets, en bokmärkesfunktion och en önskan om att man gör något åt extremhögerns internettroll.
För dem intresserade av digital marknadsföring så kommer det kanske inte som en överraskning att användare önskade sig bättre riktade annonser under 2017 – “smakfulla” och smartare annonser istället för nuvarande, slumpmässiga banners. Kan vi också räkna med att någon annonsör kommer önska sig bättre mätmetoder?
Läs mer: Twitters tur att räkna fel
För mer spana in tråden själv genom att trycka på den nedan: