Ny iPhone 7 om bara någon månad?

Det är kanske ingen kul tanke för många av oss som gillar sommaren, men det är inte länge kvar till september. Det kan dock vara en tröst för Apple-fans att den senaste modellen av iPhone (den första smartphonen av dem alla) sägs komma ut i mitten av månaden, enligt en välinformerad källa.

Evan Blass (känd på Twitter som @evleaks) sägs vara en av de mest pålitliga ryktesspridarna, och har ofta prickat rätt gällandes kommande mobilsläpp. Därför verkar det ganska troligt att hans senaste uppgifter kring ett kommande släpp av Apple nya flaggskepp, iPhone 7 och iPhone 7 Plus stämmer.

Under veckan som börjar med den 12 september (vecka 37), då påstår Blass att de nya mobiltelefonerna ska lanseras för allmänheten. Enligt de senaste uppgifterna från Blass så är det troligtvis fredagen den 16:e som detta ska ske, skriver han på Twitter.

Detta innebär att själva presentationen av iPhone 7 kommer under någon eller några veckor tidigare, tidigt under september månad. Så bara någon månad kvar för er Apple-fanatiker!

Läs mer: ”iPhone 7 kommer ha fyra högtalare”