Nu ska konsumenterna slippa OCR-nummer

När Trustly lanserar sin nya produkt, Pay Your Invoice, ska konsumenterna slippa OCR-nummer och hantera återkommande betalningar.

För konsumenter betyder det att man slipper besväret med att fylla i OCR-nummer. För e-handlare betyder det minskade administrativa kostnader samtidigt som man behåller ägandet av hela kundupplevelsen och kundrelationen, förklarar Trustly i ett pressmeddelande.

Med den nya produkten Pay Your Invoice betalar konsumenten sin faktura med hjälp av Trustlys direktbanksbetalning. Allt genom att klicka på “Betala faktura” i e-handlarens portal, välja vilket bankkonto som betalningen ska göras från och signera med Mobilt BankID. De konsumenter som har registrerat digitalt autogiro genom Trustly kan dessutom välja på vilket datum framtida betalningar ska genomföras.

Ellos, är först ut med att erbjuda sina kunder att betala fakturan med Pay Your Invoice, utan att behöva lämna Ellos webbplats.

Josef Darmark, produktchef på Trustly, säger:

I en allt mer mobil värld kan fakturabetalningar upplevas som krångligt och konsumenter ogillar att skriva in långa OCR- och kontonummer. Trustlys Pay Your Invoice gör att man slipper det och det blir lättare och bekvämare än någonsin att betala fakturan. Det är också en väldigt bra lösning för e-handlarna som kan öka sina intäkter genom att få full kontroll över kundupplevelsen och samtidigt minska de administrativa kostnaderna.