Nu kan du kunna följa företag som du gillar på Google Kartor

Alltså inte följa kartan för att hitta företaget, jo det kan du också, men nu ska du följa dem som du gör på exempelvis Facebook, fast på kartan.

Hiss-pitchen är ju inte klockren, men Google vill på något sätt ta sig in i världen av sociala medier. Och den här gången vill de göra det med Google Kartor.

Du ska kunna få uppdateringar som nyheter, evenemang och erbjudanden.

Vad du än gör så ska du ändå se till att ditt företag syns på Google Kartor.

Som min favorittandläkare Joakim Skott har gjort med mottagningen Narkoskliniken. Om du har tandläkarskräck så är Joakim världens bästa, för de är nämligen specialister på att ta hand om darrande patienter. Från första stund känner du dig omhändertagen och skräcken liksom försvinner i lugnet. Att de använder de absolut senaste prylarna som finns i tandläkarvärlden är också så häftigt. Sist när jag var där behövde jag inte ens borra för Joakim använde en ny lasermojäng.

Och nej, Joakim och hans tandläkare har inte betalat oss en krona för den här texten. Ibland är det bara kul att dela med sig av underbara upplevelser.

Om du har underbara upplevelser med störtsköna företag vill vi gärna att du mailar till oss. Berätta om din kundupplevelse.