Nu lanserar vi en onlineutbildning i digital marknadsföring

Det är med stor glädje vi nu lanserar vår alldeles egna utbildning i digital marknadsföring. Utbildningsledare är ingen annan än Simon Myringer, en riktig expert på området med stor erfarenhet av såväl arbete som utbildning inom digital marknadsföring. Kursen är helt digital och du kan börja den när som helst och studera i egen takt.

Anmälan till utbildning i digital marknadsföring

Du kommer att guidas genom marknadsföringens snåriga landskap med tydliga och enkla instruktioner, via bland annat filmer, övningar, tips och trix.

Kursen är indelad i sju olika moment:

1. Marknadsanalys – Vi skulle inte göra marknadsföringen rättvisa om vi inte tog fasta på behovet av att ha korrekt data.

2. Analys – Hur mäter du och vad ska du mäta när du skapar din kampanj? Detta är avgörande för att veta om du nått dina mål.

3. Sökmotoroptimering (SEO) – Hur ser du till att din kampanj eller sajt når ut på bästa sätt, både gällande teknik och innehåll.

4. Sökmotormarknadsföring – Att marknadsföra dig via sökmotorer kan verka enkelt, men det finns en hel del att tänka på.

5. Sociala medier – Om du inte har tagit med sociala medier i din marknadsföring går du sannolikt miste om en hel del möjligheter. Hur optimerar du din kampanj på bästa sätt för olika kanaler?

6. E-postmarknadsföring – Trots utvecklingen de senaste åren är e-post fortfarande en relevant och viktig kanal för din kommunikation med kunderna.

7. Displayannonsering – Med intåget av programmatiska annonsköp har det blivit både enklare och svårare att synas på displayannonser

Efter avslutad utbildning får du ett certifikat som intygar att du är ett tvättäkta proffs på digital marknadsföring.

Kostnad för kursen är 9.900 kr (exkl moms). Anmälan är bindande. Om du får förhinder går det bra att överlåta ditt deltagande till annan deltagare.

Anmälan till utbildning i digital marknadsföring

Vi på Dagensanalys.se gör vårt yttersta för att du ska vara nöjd med kursen. Om du trots det känner att vi inte håller vad vi lovat kontakta oss. Skulle du ändå inte vara nöjd får du pengarna tillbaka.

Här har vi samlat några frågor och svar om utbildningen.