Nu kan du se vilka ord ditt företag använder mest

Smampion lanserar “vanliga ord”, en vy som visar en översiktsbild för de ord som förekommer mest i en sidas egna inlägg under den valda perioden. Med denna funktion kan ni på ett snabbt och enkelt sätt se hur ert företag har kommunicerat den senaste månaden på er sida eller hur era branschkollegor kommunicerat.
Vilka är våra vanligaste nyckelord i kommunikationen till våra följare? Skapar vi den bild som vi själva har satt som mål? Vad säger våra branschkollegor och konkurrenter till deras följare? Detta är några vanliga frågor som både marknadsförare och kommunikatörer ställer sig.
rapport-vanliga-ord
Ovan ser ni ett exempel på hur detta kan se ut, Santa Maria Sverige på Instagram. Desto större ruta, desto fler gånger förekommer ordet. Det exakta antalet gånger får ni fram genom att markera en ruta.
Därför har nu Smampion tagit fram en ny funktion, “Vanliga ord”, där ni hittar de vanligaste förekommande orden ni använder i era egna inlägg. Denna vy ger er en bild för vilka ord som tar störst plats i er kommunikation, upp till 25st ord. I analysen filtreras även bort många av de vanliga stopporden för att ge er en mer tydlig översikt.
I en resultatsida finns även denna funktion (se bild nedan). Upp till 50 vanligaste orden visas, baserat på alla inläggen som sidorna har gjort för den valda perioden. Intressant för att se hur alla sidor i ens organisation kommunicerar tillsammans, i det större varumärket.
resultatsida-vanliga-ord