Nu börjar det bli intressant – Apple Watch

Det ryktas att Apple Watch ska lanseras med möjlighet att direkt vara uppkopplad till mobilnätet.
Så ja, alla ni som redan köpt en Apple Watch lär vilja uppgradera till den versionen som kommer att ha direktuppkoppling till mobilnätet.
Med en klocka som har mobilfunktioner kan du lämna mobilen hemma. Här kommer också Siri att få en större roll eftersom du lär interagera med klockans mobilfunktioner genom att tala till Siri. “Ring Olle” så kan du direkt prata med Olle genom klockan. Även Apple senaste trådlösa hörlurar får ny funktion då det annars skulle kännas konstigt att ha en sladd som går från klockan till örat.
Det är som att Apple alltid ligger 4-5 steg före i sin utveckling och bara väntar på att vi konsumenter ska hänga på och köpa deras senaste uppdateringar. Det finns säkert redan produkter framtagna som löser alla möjliga problem, som vi inte ens upptäck ännu, och som vi villigt kommer att ställa oss i kö för att köpa. Osäkerheten är alltid hur länge man ska vänta för att köpa. De konsumenter som redan köpt en Apple Watch lär känna sig blåsta på konfekten när nu Apple Watch med LTE lanseras.