Nu är det fler annonser på Dagensanalys.se

Från och med denna vecka kommer vi att ha fler annonser på Dagensanalys.se. Vi har valt att samarbeta med ett annonsbolag som är insatta i vilka som läser våra nyheter så att annonserna ska kännas relevanta.

Självklart blir det inte alltid 100 procent rätt för varje enskild läsare, men i stora drag bör det dyka upp intressanta annonser, även för dig.

Ni som läst Dagensanalys.se sedan start vet att vi är mycket måna om att det redaktionella alltid ska komma i första rum. Det tänker vi fortsätta med, alltid. Vi kommer aldrig att bli en julgran med blinkande annonser som stör det redaktionella innehållet.

Nu är det ju så att vi vet att flera av er som läser vår webbplats använder reklamblockerare. Måste erkänna att det gör även några av oss som skriver för Dagensanalys.se. Det är ju faktiskt rätt så skönt att få slippa se reklamen på vissa sajter. Men nu till vårt dilemma – vi hoppas att du godkänner att visa reklamen här på Dagensanalys.se.  Grejen är den att vi behöver få intäkterna som reklamen kan ge oss så att vi kan fortsätta skriva våra vassa artiklar. Med pengarna kan vi även förverkliga våra planer att expandera Dagensanalys.se med några häftiga kringtjänster som vi skissat på.

Klicka på ikonen för din reklamblockerare – välj – undanta denna domän – godkänn ändringen.

Vi vill göra en deal med dig. Om vi inte klär sajten i julgransreklam så godkänner du att visa reklamen för Dagensanalys.se i din reklamblockerare. Vi hoppas att du går med på vår deal.

Har du några synpunkter på ovan, eller vad som helst om Dagensanalys.se är det bara att maila till redaktion (a) dagensanalys.se.